Πρωινός Καφές, Παίξετε και Μάθετε τη Μοίρα σας

Ελάτε να πιείτε Πρωινό Καφέ, να Παίξετε και να Μάθετε τη Μοίρα σας στον Κήπο του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών, το Σάββατο, 18 Απριλίου στις 11:00 το πρωί

 

Η Δρ. Hannah Drayson, Φιλοξενούμενη Καλλιτέχνις του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιου του Πλύμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου, σας προσκαλεί για πρωϊνό καφέ, παιχνίδια, και για να μάθετε τη μοίρα σας στον κήπο του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών. Σε μια διαδραστική ομιλία, η Hannah θα παρουσιάσει την υπό εξέλιξη έρευνα και τα πειράματά της για την περφόρμανς, χρησιμοποιώντας φαντασία, υπνωτική υποβολή, ψυχοθεραπεία και μαντεία.

Η Hannah Drayson είναι καλλιτέχνις διαμέσων και ερευνήτρια, η εργασία της οποίας εστιάζεται στη διερεύνηση των σχέσεων μεταξύ τεχνολογίας και φαντασίας. Εργάζεται ως λέκτορας στις Ψηφιακές Μορφές Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και ως ερευνήτρια στη διεπιστημονική ομάδα Trans-Technology Research. Είναι συνεργαζόμενη συντάκτρια στο περιοδικό Leonardo, Interdisciplinary Journal of the Arts and Sciences. Η Hannah είναι πιστοποιημένη Κλινική Υπνοθεραπεύτρια. Συνεργάζεται με την καλλιτεχνική ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας Bizarre Rituals, διοργανώνοντας πάρτι, και παρουσιάζοντας παραστάσεις μουσικής (DJs) και βίντεο (VJs).