Παρουσίαση: Εκπαιδευτικό Κέντρο Παιδιών-Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εγκαίνια: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, 18:00 @ ΝiMAC
Διάρκεια: 23-27 Ιουνίου 2015
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο: 10:00-21:00

Πρόσκληση


unnamedΤο Εκπαιδευτικό Κέντρο Παιδιών του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη θα παρουσιάσει έργα παιδιών που παρακολούθησαν μαθήματα Χαρακτικής και Καλών Τεχνών κατά την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015.

H ομάδα της Χαρακτικής εργάστηκε σε ένα ομαδικό πρόζεκτ, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο χειροποίητο βιβλίο με τίτλο «ΜΠΙΤΙΠΑΜΠΟΥΜ»! Τα παιδιά έγραψαν την ιστορία και στη συνέχεια δημιούργησαν τους χαρακτήρες, σχεδίασαν το περιβάλλον και άρχισαν να συνθέτουν τα χαρακτικά τους. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν έργα μαθητών που διακρίθηκαν το 2014 στη 19η Μπιενάλε Χαρακτικής για Παιδιά και Νέους στην Πολωνία!

Έχοντας έρθει σε επαφή με διάφορες τάσεις της σύγχρονης τέχνης και αφού πειραματίστηκε με πολλαπλά εικαστικά μέσα, η ομάδα των Καλών Τεχνών θα μας παρουσιάσει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και εγκαταστάσεις, αποτέλεσμα των βιωματικών τους εμπειριών.

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν και οι συντονιστές των μαθημάτων καθώς και ο ηθοποιός Αντρέας Τσέλεπος, ο οποίος αναλαμβάνει από φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι.

Y.Γ.: Στις ανακοινώσεις θα μπορείτε να δείτε το  Πρόγραμμα του Νέου Κύκλου Μαθημάτων στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Παιδιών για την περίοδο 2015-2016.

Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας [NiMAC]
Παλιάς Ηλεκτρικής 19, 1016 Λευκωσία | Τ: 22797400 | info@nimac.org.cy | www.nimac.org.cy | https://www.facebook.com/kentrotehnon?ref=hl

Πρόγραμμα